******** : ncs - קורס מקיף מעשי באומנות האפייה של לחם טבעי
מאמן תזונה
 

 חוויות מקורס אומנות אפיית הלחם 

   

השיר הפשוט של הלחם

בחודש מאי סיימנו קורס מקיף ומעשי באומנות האפייה של לחם טבעי
בהנחייתם של אנומראל עוגן ואורי מאיר-צ'יזיק.
בקורס שמענו וחווינו את  העקרונות האינטואיטיביים של אפיית הלחם.
עדכונים על קמחים מלאים. פרטים על שמרי בר ושאור טבעי.
לשנו בצק בגישות וטכניקות שונות. דברנו על הכימיה של הלחם.
שמענו על ההיסטוריה של החקלאות, הדגנים והלחם.
הבהרנו את יסודות התסיסה וחווינו תנועה ובצק. 

הכנו  לחם גרנט בסיסי, ארטיזן בסיסי, לחמי שעורה ושיפון, לחם איסיי ועוד…

 
צילום: אסף רונן

 

 

  •  

 


 

 





אורי מאיר-צ'יזיק
יועץ תזונה טבעית והיסטוריון של אוכל.
אורי עוד לא החליט מה הוא חושב על התהליך שבו התחילו בני האדם לגדל חיטה ולכתוש אותה לקמח. 
מצד אחד הוא נהנה עד היום מהתוצאות, מצד שני יש לכל זה גם השלכות לא כל-כך מלבבות.
בינתיים אורי נהנה לאפות עם בנותיו לחם מלא מקמח אורגני שגדל בשדות העמק.

אנומראל רותם עוגן
סנדוויצ'אי אדוק מגיל 10, חי במטבחים ובבצקים זה 16 שנה. 
למד עם מורים שונים בארץ ובאיטליה וחקר את שאורו לעומק ולרוחב. 
לפני שנים הקים (ולא מזמן-סגר) את מאפיית ריפתא, בה אפה בתנור לבנים ועצים מנעד גדול של לחמים, כולם עבודת כפיים מהקמח ועד המדף. 
לימד אפייה לתלמידים נבחרים ויעץ בסתר לאופים אחרים.

 

בית הספר NCS מקנה שני קורסים בפיתוח של מאמן תזונה: 
לחצו למידע נוסף:
                
 


שני הקורסים משולבים > 

 


מלאו פרטיכם ואנו ניצור עמכם קשר בהקדם: 
 
   
בית הספר למאמני תזונה - גליקסברג 7 תל אביב 69412   טל. 0777-80-90-99   פקס. 03-6490048  diet.balance@gmail.com  /  © כל הזכויות שמורות לבית הספר למאמני תזונה
 
  עיצוב ובניית אתר - רועי אראלי השפעה באינטרנט